Chica Chica + Cocobolo + Gene Gene

Trrrrropical funk extravaganza!
tropical/funk
Sat 13 Apr 2024
€ 9,50
Deuren: 19:30

Chica Chica:
Chica Chica is een spannende formatie opgericht door bassiste Judith Renkema. Gedreven door haar verlangen om te reizen te midden van de pandemie schreef ze melodieën waarmee ze haar eigen wereld kon creëren en zo toch het gevoel kreeg onderweg te te zijn. Psychedelische cumbia platen, exotische film scores en disco grooves vormen de basis voor deze muzikale cocktail. Bij een live show worden onstuimige wah-wah en surf gitaren schaakmat gezet door de altijd melodische baslijnen en soepele ritmes als backdrop. Met deze sound wekt dit viertal de nieuwsgierigheid van de toeschouwer en wordt die ook ingelost: Zo staat het publiek aan het begin van de show nog voorzichtig met de heupen te wiegen en is aan het einde van de set een dansende menigte. Na het uitbrengen van een paar succesvolle singles waren ze deze zomer een graag geziene gast op zomerfestivals zoals Mañana Mañana, Into the Woods, RAUW Rotown en Vondelpark.

 

 

Cocobolo:
Cocobolo maakt muziek met instrumentale thema’s en songtitels die tot de verbeelding spreken en klinken als een combinatie van old-school funk, psychedelische rock en surf. Cocobolo vindt dat muziek niet alleen iets is waar je naar luistert, muziek is ook iets visueels. Daarom schrijft de band alle songs met een beeld als beginpunt en dit wordt samen met het liedje een verhaal.Visualiseer een achtervolging, een avondwandeling in het bos of een regendans. De verbindende factor tussen alle verschillende songs: je voorstellingsvermogen leeft helemaal op!

 

 

Gene Gene:
Gene gene is a Amsterdam/Haarlem based six piece. Expect infectious rythms, dirty guitars and lush synth sounds. Experimental songwriting that’ll make you want to dance.

 

 

Info:
Deuren 19:30
Bands 20:00
Schade €9,50