Dorpsstraat 3 + Huub Prins

Neerlandstalige melancholiek
synthwave/synthpop/post-punk
Fri 15 Dec 2023
Deuren: 19:30

Neerlandstalige melancholiek. Met z’n allen een lach en een traan in net Nederlands! Twee kneiterstrakke synthwave/synthpop/post-punk bands, voor maar €7,-.

 

Dorpsstraat 3:

De muziek van Dorpsstraat 3 balanceert tussen post-punk en synthwave, maar haalt inspiratie uit verschillende soorten muziek die zowel geografisch als in tijd uit hele verschillende plekken komen, om het allemaal bij elkaar te gooien. Soms lijkt het alsof deze invloeden altijd al samen hoorden en soms word je erdoor in de war gebracht. Op die manier vertelt Dorpsstraat 3 verhalen die je nog nooit gehoord hebt.

 

Huub Prins:

Het Nederlandstalige pop-extravaganza alter-ego van Elias Elgersma (bekend van The Homesick en Yuko Yuko). In 2020 bracht de in Groningen gevestigde muzikant zijn eerste albums Buitenspel en De Rat uit, gekenmerkt door eigenaardige en zelfreflectieve nederpop liedjes over vriendschap en slechte gewoontes. In maart 2022 bracht de markante vocalist zijn album Hoofdpersoon uit, geïnspireerd door artiesten als MAM, The The, en Kate Bush.

 

Info:

Deuren 19:30

Start 20:30

Schade: €7,-