Haarlem Vinyl Talent program: Vinyl DJ workshop By Shamis/DJ Pcm

Workshop
Sat 30 Sep 2023
Deuren: 14:00
DJ, producer en oprichter van indie label INI Movement Misha van der Winkel ook wel bekend als Shamis en voorheen Dj Pcm, zal op 30 September in het kader van Haarlem Vinyl Festival bij ons een DJ workshop komen geven. In deze workshop zal Misha de fijne kneepjes van het dj vak in z’n puurste vorm, namelijk met vinyl, gaan demonstreren en leren. Wat komt er allemaal bij kijken als je met vinyl gaat draaien, scratchen, mixing, beat matchen en selecting? Dat wordt dan allemaal behandeld!

Misha van der Winkel zijn muzikale avonturen begonnen op jonge leeftijd, draaiend op feestjes en toerend als DJ met o.a Pete Philly & Perquisite en Jiggy Dje door stad en land. In de loop der jaren is hij zich blijven ontwikkelen als DJ, live performer producer, songwriter, vocalist, coach en oprichter van het independent label INI Movement. Zijn producties zijn terug te vinden op een divers palet van artiesten van Rilan & The Bombardiers, Pete Philly, Eva Lazarus, Jiggy Dje, Lorèn en Gerson Main naar zijn eigen muziek onder de naam Shamis.

Momenteel geeft hij les op de Wisseloord Academy en werkt hij in zijn birdhouse studio gelegen bij stadstrand de Oerkap nauw samen met MASTER het Talentontwikkelingstraject van No Mans Land.

Tevens kun je ‘s avonds Misha’s vaardigheden op het podium in actie zien bij Skatepark Haarlem, waar hij een crossover Dj/jamband-sessie zal uitvoeren met artiesten uit het roster van INI Movement. Dat wordt dansen!

Voor de workshop zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar en dien je je aan te melden via info@slachthuishaarlem.nl.