Magic Tom & Yuri x Plastic Persoon

Magic Tom & Yuri ZIJN cool
punkgoochelen/avant gabber
Sat 6 Apr 2024
€ 8,50
Deuren: 20:00

BELANGRIJKE INFO!

Deuren open 20:00
Magic Tom en Yuri is een seated show, kom dus op tijd (20:00) om een goed plekje te bemachtigen!

Er zijn alleen nog tickets verkrijgbaar voor het Plastic Persoon gedeelte van deze show, die zijn aan de deur te koop (vanaf 21:30) en kosten €4,-.

 

LUISTER EENS EVENTJES MENSEN!

Het is van heb ik me jou daar, hilarisch, absurd en stuurt al je zintuigen het bos in (welk bos maakt niet uit, niet te lang bij stilstaan). Anarchie is de norm, mislukken een succes (€€€€). ‘Magic Tom & Yuri ZIJN Cool’ is de nieuwe punkgoochelshow van Alt-Boi icons 𖤐 Magic Tom & Yuri 𖤐 TUUTELETUU WAT EEN VET DINGDIT COOLE DING is een mix van theater, punk, absurdisme, dans en vooral heel veel comedy! Na Lowlands, Zwarte Cross, elk kraakhol en menig skatepark naar de klote te hebben gegoocheld komen ze nu hierheen, met hun grootste en engste show tot nu toe.. Sowieso niet dood gaan kunnen we je niet garanderen. Een 100% LOL garantie dan weer wel.

https://www.instagram.com/magictomenyuri/ 

 

In Slachthuis staan de waanzinnige goochelaars samen met niemand minder dan….. PLASTIC PERSOON!

Plastic Persoon is iedereen. Iedereen is Plastic Persoon. Een Avant Gabber duo bestaande uit Sob (45ACIDBABIES, FFOOSS) en Arjuna (Imhoter, Gita Buhari). Zowel asociaal hard als herkenbaar voor mensen die verandering willen. Tegen de richting inschoppen elke minuut van elke dag is vermoeiend. Plastic Person is een coping mechanisme. Een real life ad. Een Balenciaga draak. De entertainments lieveling.