Mothers Cake

Mothers Cake + Dirty Sound Magnet
Psychedelische Rock
Sat 22 Apr 2023
€ 10,00
Deuren: 20:00

Psychrock Saturday baby!
MOTHERS CAKE (AT):
“Mind-bending, colourful and trippy psyched-out jams” – Rolling Stone
Mother’s Cake is een psychedelisch rocktrio uit Oostenrijk. Ze hebben onder andere shows met Wolfmother, Iggy & The Stooges, Omar Rodriguez-López, Alice In Chains en Limp Bizkit gespeeld.
De band noemt zichzelf een psychrocktrio, maar hun muziek reikt verder dan dat. Ze zweven ergens tussen rockende soul en moerasgroove, met hier en daar een uitstapje naar new wave funkrock. Elk nummer is weer een verrassing, maar allemaal ijzersterk.

Dirty Sound Magnet (CH):
Dirty Sound Magnet maakt psychrock, bluesrock, funkrock, progressieve en experimentele rock. Het DNA van de band is terug te voeren tot de voorouderlijke ‘Golden Age of Rock’ (jaren ’60, ’70), maar in plaats van helden uit het verleden te kopiëren, werkte Dirty Sound Magnet hard aan baanbrekend werk. De aanpak van de band wordt vaak vergeleken met Led Zeppelin vanwege hun groove, energie en instrumentale virtuositeit, met een meer gewelddadige versie van Pink Floyd en met de mystiek van The Doors. Met de toevoeging van moderne psychologische invloeden (Tame Impala, King Gizzard & The Lizzard Wizard, etc.) en sarcastische teksten geworteld in de huidige sociale onrust, is de magische formule van Dirty Sound Magnet compleet.
Live staat de band bekend om zijn energieke optredens en sterke podiumpresentatie. De band voert een sterke combinatie van totale kracht tot momenten van stilte. Door hun jarenlange ervaring weten ze elke keer weer een solide show neer te zetten. Elke keer weer proberen ze ruimte over te houden voor het onverwachte, zodat elke show voor zowel publiek als band een unieke ervaring wordt.

ENTREE €10,-
Tickets aan de deur verkrijgbaar.
18+