Open mic & jam, live: ii

Playground presents:
Jamsessie
Thu 14 Dec 2023
Deuren: 19:00
Tijdens Playground geven we opkomend talent een podium, elke maand is er een nieuwe band die een eigen show zal geven en tevens ook de sessieleider van de avond is.
Na het optreden van de liveband is er een open mic/jamavond geleid door Host Lorenzo Cortez samen met de Liveband van de avond. Rappers en zangers kunnen zich aanmelden om een eigen track met dj te performen en/of om mee te jammen met de live band. Muzikanten kunnen het podium op om mee te jammen, alles is goed en er gelden verder geen regels. Iedereen moet zich welkom en vrij voelen om te komen experimenteren op onze playground.
Live: ii
De muziek van het Amsterdamse muziekcollectief ii is een samensmelting van hiphop, R&B en elektronische muziek. Een sound die ze zelf definiëren als “moderne soul”. Intiem, en tegelijkertijd bombastisch. Op het podium neemt ii je met volledige band mee in een audiovisuele wereld, met als doel: het weerspiegelen van de menselijke ervaring.
Ons doel als collectief en liefhebbers van kunst is om ons platform te gebruiken om waardevolle ervaringen, gevoelens en levensvragen te delen door middel van muziek. Wij zijn ervan overtuigd dat de impact op de ontvanger groter is wanneer meerdere zintuigen tegelijkertijd geprikkeld worden. Mede hierdoor is een centraal onderdeel van hoe wij werken, dat we actief de samenwerking zoeken en aangaan met kunstenaars van andere disciplines.
Dit evenement is een samenwerking tussen Slachthuis en HART en mede tot stand gekomen met behulp van de Gemeente Haarlem.