Playground Live! #2 Open mic-Jamsessie olv Phil Meds!

Open MIC & JAM
Hiphop
Thu 16 Nov 2023
Deuren: 19:00

Tijdens playground geven we opkomend talent een podium, elke maand is er een nieuwe band die een eigen show zal geven en tevens ook de sessieleider van de avond is. Na het optreden van de liveband is er een open mic/jamavond geleid door Host Lorenzo Cortez samen met de Liveband van de avond. Rappers en zangers kunnen zich aanmelden om een eigen track met dj te performen en/of om mee te jammen met de live band. Muzikanten kunnen het podium op om mee te jammen, alles is goed en er gelden verder geen regels. Iedereen moet zich welkom en vrij voelen om te komen experimenteren op onze playground.

De avond wordt geopend met een live set van Phil Meds, waarna ze de andere artiesten op sleeptouw nemen om iets moois te creeren.

 

Phil Meds:

Muziek is medicatie; de beste heler van emotionele schade. Vanuit deze gedachte maakt rapper, producer, spoken word-artiest en tekstschrijver Phil Meds zijn muziek. Met zijn diepzinnige teksten en dromerige producties weet Phil zich meester te maken van allerlei verschillende uitingen en subgenres, en zijn stempel achter te laten in alles wat hij aanraakt. Zijn gevarieerde live-act bestaat uit een combinatie van hiphop en spoken word, in een gebalanceerde mix van live instrumentatie en elektronische beats.

 

DJ’S: Riën en Shamis

 

Info:

Deuren 19:00

Band 20:00

Open mic/jam 21:00

GRATIS ENTREE

 

Dit evenement is een samenwerking tussen Slachthuis en HART en mede tot stand gekomen met behulp van de Gemeente Haarlem.