Slachthuis Playground presents:

Workshops Beats & Rhymes
Workshops
Fri 8 Dec 2023
Playground workshops

Maak kennis met Playground!
Playground is hét nieuwe initiatief van Slachthuis, Hart en INI Movement waarin jij de kans krijgt om je muzikaal te ontwikkelen op het vlak van opnemen, beats maken en dj’en. Onder begeleiding van professionals ga je aan de slag in de oefenruimtes bij Slachthuis. Helemaal gratis en iedereen is welkom!

 

Jurriën van Norde, Lorenzo Cortez en Misha v/d Winkel gaan samen met jou een nummer, remix of dj set maken. We geven jou de handvatten om snel tot een resultaat te komen; na de workshop kunnen je een .mp3-versie meenemen met wat je hebt gecreëerd om thuis te beluisteren en te delen.

 

Schrijf je direct in via “Tickets”!

 

Datum: 8 december
Beperkt aantal plekken beschikbaar.

 

Over de workshopbegeleiders:

 

Jurriën van Norde

DJ, Producer

https://www.instagram.com/rien.radio/

Jurriën is momenteel op tour met Paul Sinha maar daarnaast fulltime producent/songwriter. Ook werkt hij voor Hi.Mood, het label. Daarnaast geeft hij nu Mix it! cursussen bij stichting Hart, waar hij op basisscholen langs gaat om DJ- en productie lessen te geven.

 

Lorenzo Cortez

www.instagram.com/lorenzocortesofficial

Geboren en getogen Haarlemse tekstschrijver & producer Lorenzo Cortes is mede oprichter van het Rap Duo Dos Hermanos.
Hij heeft al een aantal challenges op zijn naam waaronder de Brainpower Challenge, 101Barz challenge en de PartySquad Broederliefde challenge.  In 2017 was hij samen met zijn broer Joelito Cortes te gast bij DWDD en won Giels Talentenjacht.
In 2018 en 2019 waren de gebroeders elke week te gast bij 3FM voor de weekrap. Sinds 2017 tot op heden werkt Lorenzo Cortes als tekstschrijver voor NTR (Het Klokhuis) samen met zijn broer. In 2020 heeft Lorenzo een publishing deal getekend bij Talpa BMG.
In 2021 bracht Lorenzo een single met videoclip uit samen met Lange Frans, voor wie hij ook heeft geproduceerd en geschreven.
Lorenzo treedt regelmatig op, geeft workshops en maaktverschillende soorten media /content producties vanaf het platform Haarlem Studio.
Volg Lorenzo Cortes

 

Misha van der Winkel

DJ, producer en artiest

https://www.instagram.com/shamis.life/

 

Misha is als  co-founder van het Haarlemse Independent platenlabel INI Movement. Hij heeft samen met Jiggy Dje (labelbaas Noah’s Ark & Top Notch) shows door heel Nederland gespeeld en de publieksprijs bij de Grote Prijs van Nederland gewonnen. Ook heeft hij met Pete Philly & Perquisite wereldtours gedaan op alle grote podia en festivals. Hij geeft o.a les op de wisseloord academy en begeleid een groot aantal artiesten voor INI Movement en No Mands Lan.d Als producer is hij bekend van zijn eigen tracks onder de naam Shamis en als producer voor acts als Rilan & the Bombardiers, Pete Philly, JU-LIA, Gerson Main en Diggy Dex.