POM + Mood Bored + Öhne Umlaut

Thuiswedstrijdje
Indie
Sat 24 Feb 2024
€ 8,00
Deuren: 19:30

POM keert terug voor een thuiswedstrijd! Vorig jaar liet POM samen met Öhne Umlaut Slachthuis op haar heipalen trillen, op 24 februari komen ze terug om dat nog een keer met een dikke laag glitter en glamour over te doen! Dit keer weer met Öhne Umlaut én nog een speciale gast: Mood Bored! DJ Glitter Eva draait de bands aan elkander. En alsof dat allemaal nog niet genoeg was, maakt Liza – ja, de zangeres van POM, die Liza – een heerlijk vegetarisch diner klaar. Vanaf 18:00 stipt kun je aanschuiven om een heerlijk, met uiterste precisie gecureerd, menu te versnaperen. De inloop voor het diner is van 17:30-18:00. Hier zijn maar een beperkt aantal plaatsen voor beschikbaar, dus denk snel!

Update: er zijn alleen nog reguliere tickets over voor dit event.

Reguliere tickets (alleen toegang tot de show vanaf 19:30) zijn €8,00
UITVERKOCHT: Dinertickets (toegang tot diner vanaf 18:00 en show) zijn €15,00

 

POM:

Het Amsterdamse POM bewijst dat rauwe muziek prima samengaat met een vrolijke en energieke sfeer. Met hevige invloeden uit Britpop, punk en garagerock creëren ze een eigen geluid dat ze omschrijven als ‘fuzzpop’. Hun innerlijke rebellen kanaliserend, staan ze bekend om hun flamboyante, luide en stuiterende liveshows.

POM bracht tot nu toe een handvol singles uit, waaronder de hit Down The Rabbit Hole dat al bijna twee miljoen streams op Spotify genereerde. Eind vorig jaar brachten ze hun langverwachte debuut album ‘We Were Girls Together’ uit. Dit wordt een avond voor in de boeken, en de boeken daarna, en die daarna, en die daarna!

 

Mood Bored:

Een existentiële crisis die voelt als een zomerbriesje. Met een eigen geluid vol poppy hooks, punky basslines en rauwe gitaren bestormt Mood Bored het indie-rock landschap. De drie moate uit Tilburg maken nostalgische liedjes over het vinden van je plek in een wereld waarin alles verneukt lijkt te zijn.

 

Öhne Umlaut:
Ooit in de 80’s op een afterparty ergens geweest? Duitse discomagnaat Öhne Umlaut neemt je met zijn Duitse discomagnatenmuziek helemaal terug naar de krochten van de jaren ’80. Maak die spieren vast los, het zal je goed van pas komen; stilstaan is geen optie namelijk!

 

Info:

Diner inloop 17:30-18:00, diner start 18:00

Deuren regular tickets 19:30

Eerste band 20:00

Regular ticket €8,-

UITVERKOCHT: Dinner ticket €15,-

 

TOT DAN – TOT DAN – TOT DAN – TOT DAN