RELEASE GALORE: ASBEST BOYS + BURLERS + FRONTSECTOR + MORRA + EDDIE AND THE ROADCREW

Asbest Boys//Burlers split single release, Frontsector tape release
punk/hardcore punk
Fri 28 Apr 2023
Deuren: 18:00

Oké, grootste release festijn van het jaar? Grootste release festijn van het PLEURIS jaar mensen en streekgenoten. Asbest Boys en Burlers brengen hun split single uit, Frontsector brengt hun tape uit, en Morra en Eddie and the Roadcrew brengen niks uit maar ze zijn wel HEEL GAAF!!!

!LET OP! START 18:00
Er is eten aanwezig voor een geinig prijsje, en ook een hele leuke verrassing die met bier te maken heeft, dus kom op tijd.

Asbest Boys:
Asbest Boys, onze huisband, brengt samen met Burlers hun langverwachte split single uit. Asbest Boys is een vierkoppige hardcore punk magnaat uit Haarlem. Wat begon als een studioproject tijdens de grauwe quarantaine dagen, is uitgegroeid tot de meest baldadige live sensatie van de eeuw. Ze omschrijven hun eigen muziek als ‘muziek voor geïnstitutionaliseerden’ en iedereen die ooit een liveshow van Asbest Boys heeft bijgewoond, zal dat volmondig beamen. Betreed hun shows op eigen risico! Stinkyboys.

Burlers:
Burlers, de beste vriendjes van Asbest Boys, spelen óók al snoeiharde punk, waar vooral niet te veel woorden aan vuil gemaakt moeten worden, zoals: ‘Met hitjes als: “I Need Your Money (Don’t Make Me Peg)”, “Ik Wil Wat Jij Hebt” en “Donny Eet Alleen” weet je zeker dat je ‘n goeie show te pakken loopt te hebben, koempel! En ze komen trouwens uit Limburg, en ze zijn heel aardig, ook al zien ze er misschien een beetje gek uit, blablabla’.

Frontsector:
Bewapend met hun nieuwe tape komen de lui van Frontsector richting slachthuis om die eens flink te gaan releasen. Ze maken ongenuanceerde, oermens punk met een nodige dosis hardcore.

Morra:
Heeeele boze hardcore punk uit Dortmund.
https://morrapunx.bandcamp.com/

Eddie and the Roadcrew:
Aan deze avond konden de locale helden van Eddie and the Roadcrew natuurlijk niet ontbreken, 4 langharige debielen die punk spelen.

OKE TOT DAN NATUURLIJK!!!
GRATIS ENTREE
Dit evenement is 18+