Them Peckin’ Boys + Renegade Bandits

Yeeeee-higgaty-haw
country/folk/bluegrass
Fri 12 Apr 2024
€ 5,00
Deuren: 20:00

Renegade Bandits:

Vier schavuiten uit het zuiden van het land die tijdens een pandemie met elkaar verzeild zijn geraakt in een schuilplaats. Daar creëerde ze hun eigenzinnig brouwsel van duistere outlaw country gemixt met een shot van obscure rockabilly blues en een punk mentaliteit. Een schore brulaap, twangy gitaarsnaren, klapperende contrabas en een spast achter het drumstel, het zijn de Renegade Bandits!

 

 

 

Them Peckin’ Boys:

Them Peckin’ Boys is een vierkoppige bluegrass-, folk- en countryband uit Haarlem. De bezetting met gitaar, twee banjo’s, basgitaar en vier joelende bandleden zorgt voor een bijzondere en bovendien gevarieerde show. Van snelle opzwepende dansmuziek tot gevoelige ballads en alles er tussenin. De band brengt eigen muziek maar ook (bekende) covers, en zorgt gegarandeerd voor een leuke avond voor iedereen, en uiteindelijk gegarandeerde verlossing van je kater.

 

 

 

Info:

Deuren 20:00

Bands 20:30

Schade €5,- TENZIJ je als cowboy/cowgirl/cowthem verkleed komt, dan is de entree gratis. We hanteren een uiterst streng outfit beleid, alleen volledige van-top-tot-teen-cowboys/-girls/-thems krijgen gratis toegang.

 

Poster door Fela Walvisch