Styles Brigade presenteert: Songs on Sunday

Sun 23 Apr 2023
Deuren: 15:00

Singer-songwriter middag in het Slachthuis! Vanaf 15:00 zullen 4 singer-songwriters in een unieke setting om de beurt hun liedjes zingen en spelen. Kom gezellig een drankje drinken onder het genot van de mooiste liedjes. Entree is gratis!
Line up:
Jasmijn: Melancholisch en dromerige melodieën, Jasmijn is een jonge singer-songwriter uit Haarlem. Romantische teksten uit het leven gegrepen. Geïnspireerd door artiesten als Bon Iver, Sufjan Stevens, Bonniesongs, Nick Drake en Low.
Kiki: Een kunstenaar met, naast schilderen, een grote liefde voor muziek. Zij speelde o.a. In Malle Pietje en de Bimbo’s, maar deze zondag zal ze akoestisch en solo haar nummers spelen.
Jake: Sinds zijn 8ste stond hij op het podium en speelde met diverse Bands in binnen- en buitenland. Afgelopen jaar heeft hij voor het eerst een soloalbum opgenomen. Vandaag zal hij voor het eerst, alleen, een aantal nummers van de plaat live spelen.
Tes: al sinds 2006 is Tes actief als kunstenaar. Maar naast schilderen en andere uitingen maakt ze ook muziek en schrijft ze haar eigen liedjes. Deze liedjes gaat ze op deze zondag live spelen.