The Tony Slug Experience RELEASE SHOW

+ Sha La Lees (BE) + Gu + Naaimachine
Punkrock
Sat 4 May 2024
€ 15,00
Deuren: 18:00

Op 4 mei vindt er een zeer speciale avond plaats in Slachthuis!

 

Tony “Slug” Leeuwenburgh was een Nederlands hardcore, punk en rock ‘n roll pionier. Sinds 1978 speelde hij in legendarische bands zoals Nitwitz, BGK en The Hydromatics.

Hij werd wereldwijd gerespecteerd als muzikant en als eerbetoon aan zijn invloed, hebben 30 internationale muzikanten en componisten (waaronder Jello Biafra van Dead Kennedys en Nicke Andersson van The Hellacopters) bijgedragen aan wat helaas zijn laatste plaat zou worden: direct na de opnames in 2023 overleed Tony op 60-jarige leeftijd na een korte strijd tegen kanker.

Op deze avond presenteren Suburban Records en Wap Shoo Wap Records met een gepast eerbetoon deze plaat genaamd “The Tony Slug Experience”.

 

Live op het podium een uniek optreden van The Tony Slug Experience (bestaande uit bandleden van Peter Pan Speedrock, Temple Fang, The Kik, Hell’s Belles, the Hydromatics, Savage Beat e.a.) en ook The Sha-La-Lees, Gu en Naaimachine zullen komen rocken!

 

Verder is er eten, een platenmarkt, Nondedju hete saus (the Whacker) en zal er een Tony Slug video tribute vertoond worden.

 

De deuren zijn geopend vanaf 18:00 uur. Kaartjes zijn nu in de voorverkoop!

 

*De nationale dodenherdenking zal uiteraard in acht worden genomen.

 

Info:
Deuren 18:00
Bands 18:30
Schade €15,-
Overheerlijk eten aanwezig!