Tuff Guac + The Proto’s + Stacy!

laatste-dag-van-het-jaar-maar-toch-niet-helemaal-fest
Garagepop - Garagepunk - Powerpop
Sat 30 Dec 2023
€ 5,00
Deuren: 19:30

Tuff Guac: 

Tuff Guac is Rafael Valles Hilario’s solo project.Van jaren ’60 bubblegum pop tot spuwende garage rock’n’roll: bij Tuff Guac zit je aan het juiste adres. De live band heeft al heel Europa veroverd sinds de release van ‘Green and Handsome’, een catchy garagerock album vol fuzz overladen pop nummers. Hun nieuwe album (uit in maart ’24) heeft een gevoeligere sound, die van spaghetti western naar dansbare rock’n’roll en ver daar voorbij reikt.

 

 

The Proto’s:

The Protos, garage punk uit Amsterdam en Haarlem, spuwt een lading aan rauwe en pijnlijk piepende nummers de wereld in. Twee gitaren en een drumkit is alles wat je nodig hebt; bands als Cheater Slicks, The Gories en Oblivians hebben het al bewezen. The Protos brengt snelle rock ’n roll gecombineerd met ongepolijste punk; een combinatie om je te laten baden in het zweet.

 

Stacy!:

Afkomstig uit de exclusieve enclaves van kosmopolitische chic, is hier: Stacy! – spot met het alledaagse en herdefinieert muzikale arrogantie. Deze groep egocentrische, onberispelijk geklede individuen, kan zich niets aantrekken van de status quo van de muziekwereld, ze zijn immers te druk met het heruitvinden van de toekomst van muziek.
Stacy! luistert niet eens naar muziek – zij beschouwen dit beneden hun veeleisende smaak.
Hun ethos is simpel: middelmatigheid is een zonde, en ze zijn op een missie om het uit de ether te verbannen. Met een gedeelde bewondering voor de aanstekelijke gitaarpop van vervlogen tijden, plukt Stacy! de snaren van nostalgie en creëert tegelijkertijd naadloos een soundscape die lichtjaren vooruit loopt op haar tijd.
Met ieder optreden wil Stacy! een nieuw hoofdstuk in de muziekgeschiedenis schrijven – een hoofdstuk dat net zo intrigerend is als hun eigen mystiek.
Dus als je ooit het geluk hebt Stacy! live te mogen aanschouwen, bereid je dan voor om getransporteerd te worden naar een wereld waar arrogantie en innovatie samenkomen, en waar de muziek van morgen, vandaag de boventoon voert. Oh, en verwacht veel suiker.

Info:

Deuren 19:30

Bands 20:00

Schade €5,-

Poster door Anouk Baas