Waar een Willem is een weg fest

Koningsdag bij Slachthuis!
Sat 27 Apr 2024
Deuren: 13:00

Daaaaar is ie dan, de dag die je wist dat zou komen! We gaan het groooots uitpakken dit jaar op koningsdag. Haarlems leukste koningsdagfestival, voor ie-de-reen! Live-muziek van de beste (lokale) bands, verrrrrukkelijk eten van Nederlands’ lekkerste kraampjes, een markt waar je je ogen uitkijkt met de mooiste spulletjes en natuurlijk een sloot aan lekker drinken…

 

Daarnaast willen wij op ons Haarlems Jongeren Talenten Podium de ruimte geven aan lokaal talent om zich te presenteren voor een divers publiek. Ben jij een artiest/band, tot 27 jaar oud, die (semi-)akoestisch speelt en wil je graag onderdeel zijn van ons programma? Stuur dan vóór 22 april een mailtje naar koningsdag@slachthuishaarlem.nl met een link naar je muziek. Het hoeft geen professionele opname te zijn. Wie weet word jij onderdeel van ons programma!

 

En als kers op de taart mag ook jij (ja, jij) je eigen idee voor ons koningsdag festival mailen, en wie weet staat heeeel Haarlem en omstreken daar straks van te genieten, hoe leuk?! Je eigen ideeën mailen kan naar: koningsdag@slachthuishaarlem.nl, we zien ze met smart tegemoet!

 

Dan German

Haarlems enige echte countrytroubadour die net zo gemakkelijk een traan in je ogen kan toveren als een glimlach op je gezicht! Hoe doet ie het toch?!

 

 

E.T. Explore Me

Is het garazie, garagé, garaatsje? Nee, het is complete waanzin. E.T. Explore Me komt je de hersenen uit de oortjes blazen. Beeld je de aller ziekelijkste, zweterigste, zwijmelende, zompige show die je je kunt voorstellen in, doe daar nog een schepje bovenop, en je hebt E.T. Explore me. Hondsdolle erotiek die je zo mee je kist in neemt.

 

 

Bagjuice

Bagjuice zoekt de grenzen op van reggae en dub. Het resultaat: eigenzinnige reggae tunes afgewisseld met live gedubde instrumentals; van diepe ruimtelijke dub tot opzwepende uptempo grooves!

 

 

Eskalatie

Ska is niet dood! Deze jonge Haarlemse punks hebben maar liefst 9 koppen bij elkaar gestoken om ska een nieuw leven in te blazen. Dat doen ze met een rauw randje en met de nodige inspiratie uit 2 tone en punk. Dit wordt hun eerste show, dit is Eskalatie!

 

Bona Fide Mistakes

Bona Fide Mistakes verwijst naar fouten of misverstanden die te goeder trouw plaatsvinden, zonder frauduleuze bedoelingen of nalatigheid. Het zijn vaak oprechte fouten of vergissingen die ondanks redelijke zorg voorkomen. Maar Bona Fide Mistakes is ook een band met luide rammelende folk tunes. Een paar van die nummers hebben ze live opgenomen op cassette en uitgebracht op een EP genaamd “Balderdash”.

 

 

Huisje Boompje Bandje

Nederlandstalige HoempaPunk met humor!

 

 

En vergeet vooral niet: Waar een Willem, is een weg!

 

Info:

Begin 13:00
Eind 21:30
Gratis entree

 

Poster door Chris Stevenet