Haarlem Vinyl Festival & Wap Shoo Wap Records present: Savage Beat single release + Floyd Hemorrhoid + Waterschade

Yeeeeeehaw!
Punk
Fri 29 Sep 2023
€ 8,50
Deuren: 19:30
HAARLEM VINYL FESTIVAL & WAP SHOO WAP RECORDS PRESENTEREN:
SAVAGE BEAT SINGLE RELEASE PARTY + FLOYD HEMORRHOID, WATERSCHADE en DJ’s
Datum: Vrijdag 29 september
Locatie: Slachthuis, Rockplein 6 Haarlem
Tijd: 19:30 tot 00:00
Ticket: € 8.50
Op 29 september zijn we ein-de-lijk terug met een ultra-knaller van een party! Wap Shoo Wap Records presenteert dan samen met Haarlem Vinyl Festival in het oh-zo-geliefde Slachthuis de gloednieuwe single van Savage Beat! Met naast een live optreden van deze Mokumse mannen ook gitaargeweld van H’town punks Floyd Hemorrhoid en Haarlems gloednieuwe aanwinst Waterschade!
SAVAGE BEAT (Amsterdam)
Na tours in Amerika en Europa hebben deze Amsterdamse ambassadeurs van de hi-energy rock ‘n roll afgelopen zomer ook op festivals zoals Zwarte Cross, Scumbash en Sjock het publiek platgewalst. Ze hebben al 3 grote zwarte plakken en 5 kleine schijven op hun naam staan en vanavond presenteren ze hun zesde kleine wapenfeit: “Tomorrow (Might Never Come) / Used To Be A Tiger”. Vers van de pers van Record Industry te Haarlem. Gelimiteerd tot 500 stuks (250 op zwart en 250 op transparant geel vinyl).
FLOYD HEMORRHOID (Haarlem)
Het aantal bands waarin Slachthuis-afstammelingen Buster en Anna samen spelen is bijna niet meer op 1 hand te tellen. En dat is maar goed ook! Want alles wat ze aanraken verandert in goud… zwart, knallend, krijsend goud! Floyd is misschien wel het meest rock ‘n roll van al hun bandprojecten: snoeiharde garage-punk die je regelrecht van je aambeien doet verlossen.
WATERSCHADE (Haarlem)
Deze jonge dames (en heer) hebben 1 missie: het patriarchaat aan gruzelementen gooien! En daar maken ze zelf de soundtrack voor met pure onvervalste punk!
Wap Shoo Wap Records DJ-set
Na afloop van de bands stellen de platenbonzen van Wap Shoo Wap je heupen op scherp met hun vlammende vinyl-collectie. 60’s garage, 70’s glam, punk, rock ‘n roll, soul en wie weet wat nog meer. 1 ding is zeker: je danst het zweet uit je naad op elke plaat!