Weird Omen + Kind Human + SØCKS

Een na laatste show in Slachthuis
garage, new wave
Fri 26 May 2023
Deuren: 20:00

EEN NA LAATSTE DAG DAT WE PROGRAMMERING HEBBEN!
Weird Omen:
Beste band OOIT. Garagerock trio met heel veel psych en fuzzzzzzz, ondergedompeld in precies genoeg reverb. Ik ga hier niet te veel woorden aan vuil maken, maar geloof me nou maar als ik zeg dat dit gewoon écht de beste band ooit is, en dat we héél blij zijn dat ze nog bij ons op het podium kunnen staan.

Kind Human:
Kind Human is ready om hun lockdown agressie eindelijk om te vormen naar een eigenzinnige liveshow vol ATTITUDE. Verwacht drumcomputers, rauwe gitaren, harde live drums, agressieve vocals en pure mysterieuze verhalen. Klinkt als The Kills meets Warpaint dussss, don’t miss out.

SØCKS:
Eerlijk, gecompliceerd en altijd klaar om een boodschap te versturen. Deze vier persoons synth en new-new-wave gebaseerde band SØCKS neemt de luisteraar mee tijdens een rondleiding in een wereld gevuld met realisme vanuit het andere perspectief, en daagt je uit om kritisch te denken over normaliteit. Gebaseerd op rouwe teksten, technologische waves en dynamische composities, halen ze inspiratie uit Elbow, New Order en De Staat.

20:00
GRATIS ENTREE