Cheetah Chrome & the Knobs (Dead Boys)

+ Pogy et les Kéfars (FR)
Punkpop
Fri 3 Feb 2023
Deuren: 20:00
Start: 21:00
Eind: 23:59

Cheetah Chrome & the Knobs:
Alle Dead Boys-klassiekers gespeeld door gitarist Cheetah Chrome samen met Nederlandse punkrock helden.
En nu allemaal de vuisten in de lucht en uit volle borst meezingen: “I don't need anyone. Don't need no mom and dad. Don't need no pretty face. Don't need no human race. I got some news for you. Don't even need you too!”
Jawel! Cheetah Chrome was de gitarist van de legendarische punkband Dead Boys. Die rossige. Die altijd zo kwaad het publiek in loerde (zoek op YouTube maar eens “Dead Boys - Live at CBGB's 1977” voor die woeste blik). En die is verantwoordelijk voor één van de anthems in de punkmuziek: ‘Sonic Reducer’.
En die Cheetah Chrome heeft nu een stelletje Nederlandse punkmuzikanten van BGK, Hydromatics, Nitwitz en The Kik om zich heen verzameld. Deze boevenbende komt bij elkaar om een set vol Dead Boys klassiekers te spelen. Dus denk niet alleen aan ‘Sonic Reducer’, maar ook aan ‘Ain’t It Fun’, ‘All This And More’ en ‘Ain’t Nothing To Do’.
https://www.youtube.com/watch?v=qy6MyXHA_lw

 

Pogy et les Kéfars:
En alsof dat allemaal nog niet genoeg was, komen Pogy et les Kéfars ook de hele pleures boel op zn kop zetten! Gevormd door de welbekende betonverveling van Marseille spelen ze powerpop hitjes met een punkerig randje.
https://www.youtube.com/watch?v=9DmzjoFjfs8

 

DJ'S Sidonia & Vet 

 

GRATIS ENTREE

 

Dit evenement is 18+