Talent op het podium

Het Popcentrum is opgezet om de ontmoeting tussen muzikanten, docenten en publiek te bevorderen. Dat gebeurt onder meer met een tof muzikaal programma, bands die in Slachthuis repeteren, showcase avonden, en presentaties van leerlingen!
Het podium wordt vast onderdeel van het nieuwe Popcentrum. Op dit moment kan je echter al gratis naar de tijdelijke locaties van Slachthuis: de tijdelijke oefenruimtes én Slachthuis13. Lees hieronder meer over de tijdelijke programmering!

Liveprogrammering in Slachthuis13

Op dit moment is het Slachthuis nog vol in verbouwing. Tot die tijd is er programma om de hoek in Slachthuis13 in samenwerking met Patronaat en ontwikkelaar BPD. Er is een bomvol gratis toegankelijk programma met lokale artiesten, nieuwe projecten en DJ's.

Praktische info Slachthuis13


VR-ZA 19:00 - 00:00
ZO: 19:00-00:00
Alle leeftijden | Gratis entree| Locatie: Slachthuis 13, Oorkondelaan 3
Contact: info@slachthuishaarlem.nl

Vrijdag, zaterdag en/of zondag is er programmering. Houd de programma pagina in de gaten voor de actuele line-up en wijzigingen.

Samenwerkingen

Patronaat werkt samen met HART Muziekschool, InHolland Conservatorium, Triple Threat en diverse lokale bedrijven. Maandelijks zijn deze partijen op regelmatige basis terug te vinden in onze zaal.