¡PENDEJO! + Baardvader

STONER MET BLAZERS
Fri 19 Apr 2024
€ 10,00
Deuren: 19:30

¡PENDEJO!:

¡PENDEJO! is een heavy rock band uit Nederland, opgericht door twee neven met een geschiedenis in Latijns-Amerika. Hun muziek wordt omschreven als heavy, verslavend, bruut en groovend, of zoals een Spaanse recensent het zo welsprekend verwoordde: “Heavy rock in Spanish with balls the size of Danny de Vito”.

Op 7 december 2007 speelde ¡PENDEJO! zijn eerste show in Caracas, Venezuela. Sinds die gedenkwaardige avond deed de band diverse tournees in Europa en Latijns-Amerika en deelde podia met zwaargewichten als FU MANCHU, KARMA TO BURN, MONDO GENERATOR en HELMET en deed de support voor MONSTER MAGNET tijdens hun Europese tour in 2018.
¡PENDEJO! nam afgelopen herfst het vierde full length album op met Pieter Kloos (Motorpsycho, Ween, Barkmarket, Dool). ‘VOLCÁN’ werd een album met nóg meer koper, nóg meer gitaren, en nóg meer onbeschaamdheid dan de voorgaande albums.

 

Baardvader:

Deze avond wordt geopend door Baardvader! Baardvader is een fuzzrock trio dat inspiratie haalt uit 70’s en 90’s bands, gemixt met stoner-invloeden. Een vertrouwd maar uniek geluid gepresenteerd in een moderner jasje. Verwacht in ieder geval heel veel herrie maar ook space!

 

Info:

Deuren 19:30

Bands 20:30

Schade €10,-

 

Poster door Stella Frenay