Word vriend van Slachthuis

Vrienden van Slachthuis

Bij Slachthuis vinden we het heel leuk om ideeën, initiatieven en kennis uit te wisselen met onze bezoekers. Zou je ook iets meer willen doen voor (en met) popcentrum Slachthuis? Word dan onze Slachtvriend en geniet van de volgende voordelen:

  • Ontvang vier keer per jaar een unieke digitale nieuwsbrief
  • Ontvang een uitnodiging voor de Slachthuis Vriendendag met hele vette bands uit de koker van Slachthuis en onze partners
  • Wees als eerste op de hoogte van nieuws
  • Ontvang één keer per jaar een poster (beperkte oplage), ontworpen en gezeefdrukt door een van onze eigen creatieve medewerkers

 

Ben je jonger dan 21

 

Ben je 21 of ouder

 

Óf word voor € 250 per jaar Superslachter: geniet van al het bovenstaande en ontvang daarbij ook nog een uniek Slachthuis T-shirt (beperkte oplage), speciaal ontworpen door onze getalenteerde medewerkers, voor onze lieve vrienden.

 

Klinkt dit als muziek in de oren? Bij vragen stuur dan een mail naar vrienden@slachthuishaarlem.nl.

 

Culturele ANBI

Stichting Slachthuis is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en heeft een culturele ANBI-status. Door deze ANBI-status hebben donateurs (zowel  particulier of als onderneming) extra belastingvoordeel.

Schenkingen en donaties kunnen gedaan worden op NL83 RABO 0362 6778 75 t.a.v. Stichting Slachthuis o.v.v. donatie en het jaartal. Dit kan anoniem, maar we kunnen je ook vermelden op onze website.