Muziekfabriek Slachthuis

In Slachthuis vindt je oefenruimtes, geluidsstudio's, repetitielokalen, een kleine zaal voor optredens en evenementen, en een gezellig café. Een klein muziekfabriekje dus!

Lees hieronder meer over:
Horeca
Opnamestudio
Oefenruimtes
Zaalhuur
Popschool & educatie

Horeca

Genieten van goede muziek doe je met een drankje! Bij ons gezellige Slachthuis Café kan je terecht voor een bakje koffie of thee in de middag en voor een biertje in de avond (maar niemand zal je tegenhouden als je in de ochtend al een biertje bestelt). Ook organiseren we gratis live-evenementen en in het weekend, houd hiervoor onze event pagina in de gaten! Of het nou op de dansvloer is, tijdens een optreden of tussen de lessen door, in Slachthuis komen mensen samen met muziek als bindmiddel.

Opnamestudio's

Slachthuis beschikt over twee studio's. Eén ervan, nog in aanbouw, is een laagdrempelige studio ingericht met backline en zanginstallatie en bedoeld voor beginnende acts of bands die een simpele demo willen opnemen. Voor de gevorderde artiesten is er een professionele studio die beheerd wordt door producer en mixing engineer Thijs van der Klugt, producer van oa. Sue the Night en Douwe Bob.

Popschool & educatie

Onze partner Hart organiseert het reguliere lesaanbod van Popcentrum Slachthuis. Je leert een instrument te beheersen en als je wil in een band te spelen. Zo krijg je de kans om je individueel of door samenspel en (band)coaching muzikaal te ontwikkelen én op te treden voor publiek. Het lesaanbod is samengesteld door ervaren docenten van onder andere de Vereniging Hart Muziekschool en is zichtbaar op de website van Hart. Ben je docent en wil je met lessen bijdragen aan de popcommunity? Stuur dan een e-mail naar Hart: verhuur@hart-haarlem.nl.

Oefenruimtes

Huur je eigen oefenruimte met je band, duo of solo-act en repeteer of oefen in onze ruimtes wanneer het jou uitkomt. Onze oefenruimtes zijn ingericht met een volledige backline (PA, drums, basversterker en gitaarversterkers) en zijn te huur per tijdblok van drie uur. Lees hieronder meer info.

Zaalverhuur

Slachthuis beschikt over een kleine zaal geschikt voor zittend of staand publiek. De zaal wordt gebruikt voor live concerten maar is te huren voor vergaderingen, presentaties, showcases, borrels en feestjes. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.