Faciliteiten

Posterafbeelding voor Faciliteiten

Muziekfabriek Slachthuis

Naast oefenruimtes, de zaal, het gezellige café en de popschool zijn er nog veel meer faciliteiten en mogelijkheden in het Slachthuis. We zijn dus een echt gezellige en complete muziekfabriek. Lees hieronder nog meer info over onze geluidsstudio's, de zeefdruk, zaalverhuur etc..

Opnamestudio's

Gave plaat opnemen? Snel een goeie demo in handen? Of heb je iets anders dat je graag vastgelegd zou willen hebben? In onze studio ben je aan het juiste adres. Met een brede kennis en grote verzameling aan leuke (vintage) spulletjes kunnen we jouw opname helemaal maken zoals jij die wil hebben.

Tevens beschikt de studio over een lathe-cut machine waar kleine oplages vinyl kunnen worden gesneden van rond de 20 stuks. Het snijden van platen gebeurt in real-time en is vergelijkbaar met het maken van een lacquer (moederplaat). Dit proces verschilt echter met het persen van platen. Waar (zoals in een fabriek) een stuk vinyl tussen twee matrijzen wordt platgedrukt tot er een plaat ontstaat wordt hier elk exemplaar los gesneden zoals bij het maken van een lacquer. De exemplaren zijn dan ook stuk voor stuk uniek.
Neem contact op voor meer informatie en prijzen.

Zaalverhuur

Slachthuis is ook te huur voor…
Worstelshows, vergaderingen, trouwfeesten, uitvaarten, personeelsfeesten, verjaardagen, workshops, award shows, conferenties, Lgbtqia+ bijeenkomsten, EP releases, videoclip opnames, buurtfeesten, surpriseparty’s, writers camps, saaie borrels, educatieve uitjes, etc.**

Niet veel is voor ons te gek dus als de sfeer en creativiteit van het Slachthuis bij jullie past neem dan contact op met onze afdeling verhuur voor de mogelijkheden en kosten.
​**Gebaseerd op waargebeurde evenementen

Lathe Cuts

Slachthuis heeft zijn eigen Lathe Cut machine. Hiermee kunnen unieke oplages vinyl worden gemaakt. Onze eigen mastering en cutting engineer zorgt ervoor dat de geluidsopname zo natuurgetrouw gesneden word op vinyl. Gezien het arbeidsintensieve werk zijn oplages beperkt tot max 20 stuks

Kosten:
7” 33/45rpm 20 stuks € 400,00
10” 33/45rpm 20 stuks € 420,00
12” 33rpm 20 stuks € 550,00

Hierbij zijn de opstartkosten en mastering kosten inbegrepen.