Patronaat

Poppodium Patronaat is een van de initiatiefnemers van Slachthuis. Netwerk, kennis en ervaring worden met elkaar gedeeld, en zo werd al jaren geleden de basis voor het Slachthuis uitgetekend. Met Patronaat staat er een intensieve en langdurige samenwerking waarbij nieuwe plannen met elkaar worden afgestemd, zowel op inhoudelijk als financieel vlak.

HART

Bij Slachthuis loopt muziekeducatie en talentontwikkeling als een rode draad door het gebouw. Onze partner Hart organiseert het reguliere lesaanbod bij Slachthuis. Met het cursusaanbod bij Popcentrum Slachthuis breidt Hart haar bestaande lesactiviteiten op de Kleine Houtweg 18 uit naar een tweede locatie in Haarlem. Hart maakt op inspirerende, verbindende wijze cultuureducatie en cultuurparticipatie toegankelijk voor alle inwoners van Haarlem, zowel in het onderwijs als in de vrije tijd. Haar jarenlange ervaring en brede cultuurnetwerk zet Hart nu in om samen met haar partners de nieuwe popschool in Haarlem Oost te realiseren.

BPD

BPD (bouwfonds gebiedontwikkeling) ontwikkelt de leefomgevingen van de toekomst. Zij zijn de beheerder van het gehele Slachthuisterrein, waar ook woningen, bedrijfsruimtes en horecagelegenheden gaan komen. Met ruim 160 nieuwbouwwoningen en - in de oude, monumentale gebouwen - allerlei voorzieningen voor buurtbewoners, bezoekers en ondernemers, verrijst - op het terrein van het voormalige Slachthuis - in de zeer nabije toekomst een aantrekkelijk nieuw stukje stad.

InHolland Conservatorium

Conservatorium Haarlem is een toonaangevende opleiding waar studenten worden opgeleid tot popmuzikant of muziekproducer. In samenwerking met Slachthuis en partners heeft de hogeschool een creatieve hub opgezet voor muzikanten in de regio Haarlem, zodat studenten de mogelijkheid hebben om te spelen, repeteren of produceren.

Fondsen & Partners