Posterafbeelding voor evenement pagina

Benefiet concert Make-A-Wish

Georganiseerd door studenten van het ROC, opbrengst kaartverkoop voor Make-A-Wish

Evenementafbeelding: Benefiet concert Make-A-Wish

donderdag 27 juni

Deuren: 19:00

€10

Dit betreft een evenement georganiseerd door studenten van het ROC Haarlem.

 

Programma:
20:00 – 20:30 Sonny and the Jets
20:50 – 21:20 Pampel
21:40 – 22:10 KABAAL!
22:30 – 23:00 MEGA ULTRA TURBO SNAKE
23:00 – 23:59 DJ Bo-Indi Sam

 

Sonny and the Jets
Sonny and the Jets zijn een Amsterdam based feel-good band met invloeden van 80s pop tot 60s rock tot jamband.
Met Alpay op drums, Koen op sax, de legendarische Franklin op Bas, Hugo op gitaar en vocals en Ruan op keys en backings, wordt dit een show vol energie, groove en power!

 

Pampel
Pampel ooit begonnen als klein bandje in Hoofddorp is gekrompen naar een akkoestisch duo. Jesse schrijft alle muziek, componeert en produceert het zelf ook. Samen met Marnix voeren ze setjes uit met verschillende instrumenten.

 

KABAAL!
KABAAL! is een Amsterdamse rock ‘n roll band met een naam die voor zichzelf spreekt. Wij halen onze inspiratie uit alle hoeken van de rock ‘n roll, zowel klassiek als modern; de sound is eclectisch en onmiskenbaar. Snoeihard, kort maar krachtig, met een oog op melodie die echte meezingers maken van onze setlist. KABAAL! is te beluisteren op Spotify met de eerste twee singles van ons aankomend album.

 

MEGA ULTRA TURBO SNAKE
Mega Ultra Turbo Snake is een eclectische rockband die haar wortels heeft in punk, grunge en progressieve rock. Catchy grunge hooks wisselen zich af met 70s riffs in een smeltkroes van obscure songwriting. Een band met weinig grenzen die vraagt om een nieuwsgierig oor. The mega snake abides!