Posterafbeelding voor evenement pagina

SideCity + South Side Klik + Riskko + Stippels + Schimmelsch

Creeper Fest, hosted by Akuma Jin

Evenementafbeelding: SideCity + South Side Klik + Riskko + Stippels + Schimmelsch

zaterdag 31 augustus

Deuren: 19:00

€8.50

Info:

South Side Klik + Sidecity + Riskko + Stippels + Schimmelsch
31 augustus
Deuren 19:00
Schade €8,50- excl. Servicekosten

 

RISKKO:

Riskko, een van origine een rapper die houd van dusty oldskool beats. Heeft ook een duistere kant vol met beukers van trap, boom bap klappers en sinistere teksten. Rijmschema’s die je hersenen aan het denken laat zetten. De in Haarlem gevestigde artiest, is klaar voor een slachtpartij.

 

STIPPELS:

Stippels maakt muziek voor de stem in je hoofd die je ongenuanceerd zegt hoe het is. Hij maakt gebruik van harde kicks, 808’s, distortel geluiden en teksten over de meest duistere onderwerpen.

 

SCHIMMELSCH:

Schimmelsch is ontstaan in de schaduwen van Amsterdamse kroegen, dit sinistere duo vermengt hun eerlijkheid met de duistere realiteit. Met meedogenloze teksten en doordringende beats brengen ze verhalen van overleving en de schaduwzijde van het leven, waarbij ze de vergeten stemmen laten weerklinken in de muziek.

 

SOUTHSIDEKLIK:

SSK uit het zuiden van Nederland (Eindhoven) bestaande uit Humanrap, Lil Zidje, Dougha & Circles vormen een collectief met ieder een eigen geluid. Verwacht zowel Trapmetal tot Rage en vleugjes Boombap of zelfs Hyperpop. De heren zijn sinds 2021 samen en hebben al veel locaties afgebroken. De heren komen nu naar het Slachthuis en zullen de energie op een hoger (mosh)pitje zetten.

 

SIDECITY:

SIDECITY is de duistere en omineuze hip hop act uit Haarlem. Opgericht door SAMMAS, LVRCH, STNNA en KHAN QUEST, brengt SIDECITY harde beats en enge lyrics die je op het puntje van je stoel zullen houden. Met een sound die afwisselt tussen de rauwe energie van phonk, trap, en boombap, is SIDECITY niet voor tere zieltjes. Ben je klaar om te duiken in de schaduwrijke wereld van SIDECITY? Hou je vast en bereid je voor op een wilde rit door de underground sounds van Haarlem.

Videos