Popcentrum Slachthuis verwelkomt Demian de Rooij als nieuwe directeur

Posterafbeelding voor nieuws pagina: Popcentrum Slachthuis verwelkomt Demian de Rooij als nieuwe directeur
Nieuwsafbeelding: Popcentrum Slachthuis verwelkomt Demian de Rooij als nieuwe directeur
donderdag 6 juli

 

Slachthuis vindt in Demian de Rooij een goede opvolger voor waarnemend directeur Jolanda Beyer. De Rooij neemt een bak aan ervaring mee vanuit zijn functies als general manager bij Qfactory en directeur bij de NDSM werf. 

  

Demian de Rooij is zeker geen onbekende in de culturele sector. Hij heeft een brede ervaring in het ontwikkelen en aansturen van jonge poporganisaties en kent het daarbij horende krachtenveld. 

  

Slachthuis is blij met de aanstelling van Demian. ‘Slachthuis kent een roerige periode en er liggen nog veel uitdagingen’, aldus voorzitter RVT Rob Kuiphuis. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden en Slachthuis goed door te ontwikkelen, zowel zakelijk als inhoudelijk, is een ervaren directeur met een hands on mentaliteit en een fijne energie onontbeerlijk. Demian heeft dit in zich en we kijken ernaar uit om met hem te werken. 

  

Demian zelf is er klaar voor. 

‘Ik zie Slachthuis als een makersplek waar talentontwikkeling als één van de belangrijkste kernwaarden geldt. Slachthuis heeft in korte tijd binnen en buiten Haarlem een reputatie opgebouwd als Popcentrum en alles wat daarbij hoort’. Uiteraard sluit ik mijn ogen niet voor de uitdagingen waar Slachthuis voor staat, een unieke plek met een inspirerende en roerige start, maar zeker ook met een toekomst waar ik graag aan mee werk. Ik ga samen met RvT en het team aan de slag om Slachthuis bruisend, gezond en toekomstbestendig te maken.  

 

Demian De Rooij start op 17 juli 2023 officieel als Directeur van Popcentrum Slachthuis